Podzimní zelí a brambůrky

03.10.2016 16:55

 

K podzimu patří zelí a brambory a my vám je dáváme úplně

rychlou formou, jak je můžete chutně vařit.

Potřebujeme:

čerstvé zelí, pod něj trochu sádla, cibuli, česnek, sůl, pepř,

hl. mouku na zahuštění, uzené maso, slaninu a brambory

Je to úplně rychlý recept, zelí nakrájíme na nudličky, zpěníme cibuli na sádle,

dáme zelí, když je poloměkké přidáme prolisovaný česnek, pepř,

sůl, zahustíme moukou a dusíme ještě malou chvíli, přidáme k tomu slaninu a uzené maso.

Promícháme s uvařenými bramborami, nakrájenými na menší kousky a

dáme buď zapéct, či je podáváme jen tak.

Je to podzimní variace rychlého jídla, zdravého jídla, můžeme k tomu

přidávat i jakýkoliv salát, buď z rajčat, nebo zeleniny.